Vanaf nu in het Engels

Written by Ingmar Verheij on October 9th, 2009. Posted in No category

Vanaf vandaag zal ik de meeste van mijn blogs in het Engels plaatsen.

De meeste bezoekers van de PepperCrew site zijn Nederlandse en Belgische IT professionals, managers en “decision makers”. Gelukkig zijn zowel de Nederlanders als de Belgen goed opgeleid wat ons een voordeel geeft in de wereld economie, niet in de laatste plaats omdat wij op school veelvuldig het vak Engels hebben gekregen en onthouden zijn van nasynchronisatie op de Tv.

De reden hiervoor is dat ik enerzijds de blogs wil plaatsen in de taal waarin de producten zijn gemaakt en gebruik, dit voorkomt vreemde zinnen en verkeerde interpretaties.
En tweede reden is dat ik mijn blogs willen delen met de rest van de community (daar ga ik al).

Voor de duidelijkheid, dit is mijn keuze. Of mijn collega’s zullen volgen is geheel hun eigen keuze.

Ingmar Verheij

Ingmar Verheij

At the time Ingmar wrote this article he worked for PepperByte as a Senior Consultant (up to May 2014). His work consisted of designing, migrating and troubleshooting Microsoft and Citrix infrastructures. He was working with technologies like Microsoft RDS, user environment management and (performance) monitoring. Ingmar is User Group leader of the Dutch Citrix User Group (DuCUG). RES Software named Ingmar RES Software Valued Professional in 2014.

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterLinkedInGoogle Plus

Tags: , ,

Leave a comment

*

Donate

%d bloggers like this: